Drømme og tjekliste

Lækker svamperisotto!

IMG_8005

Så stod den på en lækker svamperisotto. Den blev vildt lækker, jeg kunne spise den hver dag! MUMS! Den var super simpel og rigtig nem at lave, og hurtig! Denne opskrift er uden hvidvin. Jeg har før lavet risotto med hvidvin, min familie var vild med den men jeg har aldrig kunnet lide vin uanset hvor lidt det kan smages, så det var ikke lige mig. Derfor får I en opskrift uden hvidvin, og wauw den var jeg helt vild med!

4 personer
350 g risottoris
400 g champignon
1 bundt forårsløg
3 fed hvidløg
1 lille løg
1,3-1,5 liter bouillon
50-70 g smør
En stor håndfuld revet granaost.
Salt

Fremgangsmåde:
Hak champignon, forårsløg, løg og hvidløg. Svits i en gryde eller på en pande med lidt fedtstof og stil til side. Ta’ en stor gryde og smelt smørret. Når smørret er smeltet skal risene i, og “stege” et par minutter. Så tilsættes den første dl vand, og sådan bliver du ved og ved og ved, når risene har suget en dl så tilsætter du en ny osv. Når risene er tæt på at være færdige så skal champignon, løg, forårsløg og hvidløg op i. Hvis de bare har lagt på panden eller i en gryde så burde der være noget væske ved dem, så de må ikke først komme i når risene er færdige, for så kommer risene til at suge for meget væske, så vær opmærksom! Risene skal være al dente! Færdige men med en smule bid i. Det tog cirka 16-20 minutter! Når de er færdige tilsæt granaosten, rør godt og server med det samme!

Velbekomme! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømme og tjekliste