Ændring og træning

Vægtstatus

migf

Hej Alle sammen!

Jeg er nu 11 dage inde i min 12 dages “kur”. Det er gået anderledes end jeg egentlig først regnede med. Jeg troede at jeg ville spise meget mindre og træne mere. Jeg endte med for 4 dage siden at købe udon nudler, som er nogle nudler med højt protein indhold. Dem har jeg spist en del af. Så det der med at spise mindre har ikke rigtig været inde… jeg har også været ude at spise 2 gange! Nå men min træning hver eneste dag har jeg overholdt, dog ikke med hvor mange kalorier jeg ville forbrænde pr dag. jeg har forbrændt cirka 550 kalorier i gennemsnit per dag, så det er da okay, havde dog regnet med mere. Men energien var der ikke til det. Jeg købte også en carlsbad vægt i går, men den skal byttes! Den springer 1,6 kg hele tiden og det kan simpelthen ikke passer og den sætter mig til at veje 5 kg mere end jeg egentlig gør, så den gider jeg ikke have. Jeg søger en vægt der max koster 300 kr, der kan måle fedtprocent og muskelmasse???

NÅ men det var min vægtstatus vi kom til! Her til morgen sagde den 64,5 kg. Så på 11 dage har jeg smidt 1,4 kg, selvom jeg har været ude at spise 2 gange og spist mere end jeg havde regnet med. Så jeg er faktisk godt tilfreds. I morgen måler jeg min krop og vejer mig en sidste gang, som det endelige resultat. Derudover tager jeg “efter billeder” tvivler dog på at 1,4 kg, kan ses?? men nu må vi se. Dog er jeg blevet mere og mere glad for mit ansigt. Har altid været ret rund i hovedet, men synes virkelig jeg er begyndt at få lidt kindben frem!

Jeg stresser lidt de her dage… jeg pakker nemlig til egypten, men inden da skal jeg havde ryddet en del op så min mor kan passe mine kære små guppyer på værelset, haha. (ja jeg er 20 og bor stadig hjemme, flytter dog til KBH til sommer, yay!) om 3 dage rejser jeg, og jeg glæder mig helt vildt! jeg har købt en masse kjoler og tøj på nelly.com som jeg tager med derned, glæder mig til at vise jer det!

Senere i dag skal jeg træne videre. Men vil dog først have klaret det meste af min pakning så jeg ikke stresser for meget i sidste øjeblik!

I må have en super skøn lørdag, måske hører I fra mig senere i dag om træning og mad! 🙂 måske også en ny opskrift??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ændring og træning