Mit nye liv

Mit nye liv

til bloggers d2

 

Hej alle sammen!

Mit navn er Julia og jeg er 20 år. Jeg er en pige som aldrig nogensinde har anset mig selv for hverken tynd eller slank. Den 1. september fik jeg nok. Mit vægt ramte 70,3 kg og der ville jeg simpelthen ikke mere. Jeg tog mig sammen og har nu en vægt der hedder 66,3 kg. Jeg har altså tabt 4 kg. Derudover måler jeg også min krop engang i mellem, så jeg kan følge med i hvad min krop smider af cm. Indtil videre har jeg tabt 52 cm rundt om på hele kroppen. Min drømme vægt er omkring 55-57 kg. Jeg har oprettet den her blog fordi jeg tror på det er muligt for mig, nu har jeg i 4 måneder tabt 4 kg og ikke taget på. Jeg taber mig primært ved at træne og ikke så meget igennem diet. I går satte jeg mig et mål på min instagram profil om at jeg ville forbrænde 1000 kalorier i dag, og jeg endte med at forbrænde 1013 kal. Så det har været en helt fantastisk trænings dag! I dag har jeg så sat det samme mål for i morgen, så jeg glæder mig til en ny dag med endnu mere træning!

Her på bloggen vil der komme opdateringer om mig og min krop men også om resten af mit liv. Der vil komme før og efter billeder så det er til at se fremskridt. Her vil også komme billeder. Men de fleste billeder vil dog komme på min instagram profil som du kan finde ved at søge @mynewlifedk. eller bare mynewlifedk. SÅ følg mig på instagram hvis du vil se endnu flere billeder.

Jeg håber du vil følge mig!

til bloggers d1

til bloggers d

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye liv