Første før og efter billede

Ændring og træning

min krop

Hej Alle Sammen!

Jeg er stadig lidt i chok over mine resultater. Jeg synes stadig ikke at jeg kan se på mig selv at jeg har tabt mig 5,5 kg og 63,5 cm. Men det er nok også fordi det er min egen krop og jeg glor på den hver eneste dag. Men da jeg så fandt billedet i går som jeg tog i november og sammenlignede det med det jeg tog i går, så var jeg total blæst væk (I får lige billedet igen). Jeg blev så chokeret at jeg undskyldte overfor min kæreste at min krop har set sådan ud, haha. Jeg bryder mig stadig ikke om min krop, men jeg kan samtidig mærke at jeg er blevet meget gladere og har fået mere selvtillid, måske også fordi at jeg kan se at jeg har tabt mig i ansigtet (det har jeg selv lagt mærke til). Min ansigt udstråler jo lidt hvem jeg er, og vintertøjet skjuler stadig det jeg er ked af. Så at kunne smile meget mere og se sig selv mere i spejlet og sige “okay, det er helt okay det der!” så føles det bare super godt. Jeg gør jo virkelig noget for at min krop skal ændre sig, så derfor ved jeg også at jeg nok skal få min drømme krop en dag. Jeg ved også at det ikke kommer med det samme. Men det jeg synes er mest fantastisk det er at jeg stadig har gå på mod selv efter 4 måneder!

Dagen i dag stod på nogle lækre udon nudler med ovnbagte peberfrugter. Senere en banan som mellem måltid og til aften fik jeg pizza med grøntsags fyld, det smagte super lækkert!

Jeg har træet 510 kalorier på crosstrainer og 150 kalorier med en video på youtube fra kanalen “fitnessblender” som jeg bare elsker!!!

I må have en super aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første før og efter billede