Morgenresultater

Hvordan er det muligt?

trææt

Hej!

I går blev jeg meget overrasket. Hvordan pokker kan man savne noget så meget? Jeg var til prøvetime i fitnessstudiet i randers i går, min kæreste skulle alligevel derind og jeg kunne ligeså godt få forbrændt nogle kalorier. Det er over et år siden jeg sidst gik i fitness og nu er det ikke rigtig muligt fordi jeg bor 30 minutter i bus fra randers (og en billet koster 81 kr t/r!). Da jeg gik derinde gik jeg på paderup gymnasie så derfor var det et nemt stop efter skole, men nu… Vi har et fitness center i min by, men helt ærligt. Det er proppet med byens brianer og der arbejder en som jeg virkelig aldrig nogensinde ønsker at se igen, derfor er byens fitness desværre overhovedet ikke en mulighed for mig 🙁 Nå men til sagen! jeg trådte id i fitness centeret, og det gav et helt sus i mig, WOW hvor var det skønt at være tilbage! Jeg gik i gang og det kørte derud af. På 85 minutter fik jeg forbrændt over 850 kalorier! jeg kunne sagtens have trænet mere derinde, det var så fedt! Men der var desværre en bus der skulle nåes.

GOSH hvor jeg dog glæder mig til at jeg flytter til KBH til sommer. For mig betyder det mulighed for fitness igen og jeg kan simpelthen ikke vente! Det er bare som om det er nemmere at give sig selv 100 % når man er omgivet af svedende mennesker der elsker at træne ligesom mig. Herhjemme har jeg kun få maskiner og redskaber at gøre godt med, og til tider er det nemt at give op fordi kroppen er træt. Dog træner jeg hver eneste dag herhjemme skal det lige siges! det svinger bare mellem 1000 og 400 kalorier. Ak ja, hvor jeg dog elsker og savner fitness, pyha! Nå jeg må drømme videre og bare holde ud og glæde mig til sommer! 🙂

HOV det skal dog også siges at jeg aldrig nogensinde har haft sådan en top på eller et par stramme træningsbukser på offentligt, men det føles skønt for jeg kunne endelig se at min krop var klar til det og jeg følte mig selv klar, jeg er endelig ved at fatte at min krop virkelig ændrer sig til det bedre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenresultater