Tab i cm på 6 måneder

Drop det mandags pis

mig.g

Ja, drop det. Jeg har selv været der engang… “I den her weekend der spiser jeg alt det jeg vil og så går jeg i gang med at tabe mig fra på mandag…” Hvor mange kender ikke lige til det? Og hvor mange går så egentlig i gang med at ændre livsstil om mandagen? og af dem der så går i gang dropper de fleste det efter en uge eller 2. Jeg kender det selv alt for godt og derfor siger jeg drop det! Gå i gang nu, i dag. Gør det ikke til en kur, for kur kan tit blive noget surt noget i sidste ende. Spis mindre og brænd kalorier, og tillad dig selv at falde en smule i, i ny og næ. Nyd et “CHEAT MEAL”. Men cheat meal betyder altså ikke en hel dag med usundt eller mere, det behøver ikke engang være et helt måltid, det kan blot være et stykke chokolade (hvis det virkelig er det man trænger til), men lad ikke det stykke chokolade blive til en hel chokoladebar eller plade, for det er der det kan gå galt… Det kan godt være at du taber dig langsommere fordi du ikke er på en kur, men det kan være det der gør det nemmere for dig selv, at blive ved og ikke stoppe efter den ene uge eller 2. Jeg har selv været i gang i snart et halvt år, jeg træner mellem 30 minutter og 3 timer om dagen og jeg spiser mindre. MEN jeg lader så også mig selv falde i en gang i mellem, og der har jeg ikke dårlig samvittighed, fordi jeg tillader mig selv at gøre det, for jeg ved at et snyde måltid ikke er det der ødelægger det. Det er så snart et snyde måltid bliver til flere eller at det måltid bliver en hel dag eller en hel uge, det er netop der det går galt.

Blot fordi det er fødselsdag, jul eller en fest, så skal der ikke være en undskyldning som kan lyde “I dag er det min fødselsdag, så der må jeg spise hvad jeg vil…” eller “nu nærmer vi os jul, så må jeg gerne”, det kommer i bund og grund an på hvordan du tolker dine egne tanker. “Så må jeg spise hvad jeg vil” Ja, men betyder det at du fylder tallerkenen op med fed mad og tager kage mere end en gang? eller betyder det at du smager et par bider kage, og smager lidt af den skønne pasta ret din mor har lavet og så spiser salat for resten, eller hvad betyder det? Hvis det er mulighed nummer 2, så er det jo okay! man behøver ikke sige nej til alt. “Så må jeg gerne” Betyder det en hel skål konfekt til jul eller betyder det blot et stykke eller 2? Det er tanker dine tanker der kan ødelægge det for dig, men det er også dine tanker der kan hjælpe dig. og hvis du en eller anden dag falder i og jeg mener voldsomt i, som f.eks. juleaften hvor du ÆDER alt det du kan, så lad være med at tabe modet, for det kan ske, kom op på hesten igen og træn røven ud af bukserne næste dag.

Jeg har selv tabt 6,5 kg nu, og ja jeg har været i gang i 6 måneder, så det er ikke meget, men jeg er glad og stolt af mig selv, fordi jeg har ændret livstil, jeg har ikke været på en direkte kur, jeg træner meget og derfor har min krop også ændret sig meget. Jeg har smidt 72,5 cm rundt omkring på kroppen! Så kom i gang i dag og kom op på hesten igen hvis det på et tidspunkt går galt. Alle skal starte et sted og de fleste er nødt til at starte mere end én gang. Kæmp dig igennem. Jeg kæmper stadig men jeg er tilfreds med måden jeg gør det på. GOD LØRDAG! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tab i cm på 6 måneder