Det bedste køb!

2×30 dages challenge!

30-day-squat-challenge-chart

Ja, hvem er med mig?! Jeg har besluttet at begive mig ud i nogle af de der 30 dages challenges… jeg synes de virker meget overskuelige og om man kan se resultater eller ej er jo noget tiden må vise. Jeg har i hvert fald tænkt mig at gennemføre, og i går tog jeg før billeder af min bagdel kun i g-streng, tror det bliver grænseoverskridende at smide på bloggen om 30 dage, men samtidig hvis resultaterne er tydelige, hvorfor så skjule noget der kunne være inspiration for andre at komme i gang med? Jeg håber i hvert fald ikke at jeg bliver dømt for at vise lidt bagdel på bloggen 🙂 Nå men I skal selvfølgelig lige høre om de 2 challenges jeg skal i gang med eller jeg faktisk allerede er i gang med! I går startede jeg på 30 dages squat challenge, i dag skulle man tage 55 squats, jeg endte med 60 hele 3 gange! så jeg tog altså 180 i stedet for de 60, men nu må vi se hvordan det går når det om 30 dages hedder 250 squats UDEN pause, for jeg synes 60 uden pause begynder at spænde lidt i bagdelen, men det er jo kun godt!

Den anden challenge startede jeg på i dag som hedder plank challenge. Du skal altså lave “planke” i et antal sekunder og på dag 30 skal du kunne lave planken i 5 minutter?! shit tænker jeg, min krop rystede bare ved de 20 sekunder der skulle tages i dag, haha så jeg er meget spændt. Men jeg glæder mig utrolig meget til de her 30 dage hvor jeg kan udfordre mig selv lidt. Når disse 30 dage er slut vil jeg begynde på 30 dages abs challenge og derefter 30 dages bikini challenge. Det bliver så fedt! 😀 Er der andre der vil være med???

For at jeg bedre selv kan holde øje med hvordan jeg klarer mig så har jeg lavet en liste over de 30 dage, det første punkt er MÅL hvor jeg altså skriver hvad der står på billederne under her, så jeg ved hvad jeg skal nå og punkt 2 er så “JEG KLAREDE” hvor jeg enten skriver at jeg nåede det præcise antal squats eller antal sekunder med planke og om jeg holdt pause eller jeg skriver at jeg klarede længere eller flere squats og hvordan jeg så klarede det ekstra med pause eller uden pause.

30-day-squat-challenge-chart

30-day-plank-challenge-chart

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste køb!