Der er ingen undskyldninger!

12 dage slut – resultatet?

mål mg

Hej Alle Sammen!

Så blev det enden på den sidste og 12. dag på min så kaldte “kur” som endte med ikke at være så meget kur alligevel bare en masse træning. Jeg var så uheldig at en omgang influenza dukkede om ved middagstid i går og den har fortsat i dag. DOG som jeg skrev i går kæmpede jeg mig igennem 1010 kalorier på crosstraineren, hvilket jeg er ret stolt af når jeg var og stadig er syg! Jeg beklager dog at jeg ikke fik taget noget efterbillede i dag, fordi jeg har lagt meget syg 🙁 Eller jo jeg fik taget et fra siden dog uden top på, godt nok dækker min arm mine bryster, men jeg vil stadig være ked af at uploade det på nettet. Jeg er jo trods alt lærervikar på en skole, så jeg har ikke lyst til at næsten alt bliver afsløret af min krop og det næsten ser frækt ud, selvom det slet ikke var meningen. Men jeg beklager! Dog kan I få mine resultater hvad vægten og målebåndet sagde + min krop har kun ændret sig en meget lille smule fra det sidste “før og efter billede” jeg lagde ind for et par dage siden, så det kan I jo lige tage en glukker på! hæhæ.

Vægten sagde den 1. januar: 66,3 kg. Derudover sagde cm omkring 57 cm.

Vægten sagde i morges den 12. januar: 64,5 kg. Derudover sagde målebåndet 69 cm!

Så jeg har tabt 1,8 kg, på 12 dage og 12 cm! Så jeg synes det har været 12 super dage, som har givet en rigtig godt resultat!

I morgen nat kører jeg mod billund for derefter at flyve kokken 7 om morgenen mod Egypten, Hurhgada, for derefter at komme med en bus videre til Sahl Hasheesh. Der vil helt sikkert komme opdateringer på bloggen, men nok mest på instagram! Jeg glæder mig til at bære alt mit nye tøj, som jeg ikke har villet gå i her hjemme, fordi det skulle gemmes til ferien! Derudover har jeg købt nogle nye bikinier og nye navlepiercinger, som jeg rent faktisk noglelunde glæder mig til at prøve. Sidste år i egypten vejede jeg 67,5 kg, så jeg er 3 kg lettere i år i forhold til sidste ferie, men jeg nåede helt op på en vægt der sagde 70,3 kg den 1. september 2013. Så siden september har jeg smidt 5,8 kg, og 69 cm. Jeg er utrolig stolt af mig selv, også selvom vægttabet måske ikke er det vildeste, men tjek lige alle de cm jeg har smidt pga træning! Jeg ved jeg stadig ikke er tilfreds når jeg ser mig selv i undertøj, så derfor vil jeg heller ikke være tilfreds i bikini endnu! men jeg glæder mig til at have en anden krop at vise frem end jeg havde sidste år. Jeg glæder mig til at være mere glad på ferien!

Nå I må have det godt, jeg skriver nok først herinde igen når jeg er kommet til egypten, men nu må vi se! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er ingen undskyldninger!