Vægtstatus før rejse!

Ferieupdate!

Hej Alle Sammen!

Jeg er i gang med min anden uge i Egypten. Jeg har fået oplevet, Kairo/Cairo, pyramiderne, sfinksen, snorkle på åben hav, se giftun island, kørt på atv flere timer i ørkenen, reddet på kameler og meget mere! Jeg er dog lige blevet ramt af blærebetændelse… så det er knap så fedt, og tør ikke tage den udlandske medicin da det slet ikke er det samme som i Danmark, så jeg håber det går over ellers må jeg søge læge så snart jeg kommer hjem. De sidste par dage har bare foregået ved poolen, og de skal de næste nok også. Det er super skønt, jeg har bare svært ved at suge farve til mig, så jeg er virkelig ikke blevet ret brun indtil videre.. 🙁 men stadig 5 dage endnu! Jeg har fået læst divergent 2, det tog mig 2 dage for den er så fandens god! wow en bog og 1’eren elskede jeg virkelig også, ked af 3’eren ikke er udkommet endnu. Jeg er i gang med Hunger games 1, super bog men den er jeg desværre også snart færdig med, så skal jeg derefter i gang med fifty shades… jeg gik i stå sidst jeg prøvede at læse den, den fangende mig overraskende ikke… men nu er jeg nødt til at give den en chance da jeg snart ikke har andet at læse i hernede!

Billeder må desværre komme senere da der er problemer med nettet og upload 🙁 Ellers må I jo bare lige tjekke min instagram!

Vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægtstatus før rejse!