Forfatterdrømme...

Ny Metode

tegning

Hej!

Som jeg skrev i går på bloggen vil jeg gerne være forfatter, og jeg mangler noget gå på mod… Så af samme grund som jeg lavede bloggen for mit vægttab af samme grund gør jeg det for mine tekster. Ligesom jeg skriver min vægt ind herinde, og lader jer følge med, så jeg har noget at “leve op til” hvis man kan sige det sådan… Så vil jeg også skrive herinde hvor meget jeg får skrevet på mine to kommende romaner. Det er selvfølgelig meget få der vil synes det er interessant hvor meget jeg får skrevet, men jeg gør det lige så meget for min egen skyld! SÅ håber jeg bare at det virker.

Når jeg selv kigger på min blog er der en fejl… Jeg kan stadig kun se “home” og “eksempelside” oppe i toppen, hvor jeg ellers har haft slettet “eksempelside” og oprettet 2 nye sider der hedder “om mig” og “kontakt”. De kan ses når jeg går ind på min blog på mobilen, men på computeren er der den fejl 🙁 jeg ved ikke om I kan se de 2 nye sider, eller om I ser de to samme “Home” og “eksempelside” som mig? Nå men jeg skriver i hvert fald tallene
ind under “om mig” da det også er der min vægt står under, så håber jeg bare at I kan se det 🙂

Forresten på billedet er der et par læber jeg tegnede i går. Det øverste tog mig en del tid at lave, hvor det nederste tog et kvarter cirka, men synes det er helt utroligt hvad nogle ekstra blyantstreger kan gøre!

Nå I må have en super mandag derude! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forfatterdrømme...