Motivation

Ny pakke fra Hong Kong

993011_10202792518069666_199770144_n

For 9 dage siden bestilte jeg en pakke fra lightinthebox.com. Denne pakke indholdt 15 par øjenvipper, 10 par i en og 5 i en anden, og så bestilte jeg et stående spejl og en lim. Alt dette for kun 95 kr og fragten var gratis. For den pris er jeg rimelig tilfreds. DOG gik den første øjenvippe i stykker jeg prøvede at tage ud af pakken fra den med 10 i, og de er ikke lige så flotte eller så godt lavet som den pakke med 5 i. Jeg har endnu ikke prøvet om lim er noget ved. Men for 15 par nogenlunde øjenvipper og alt det andet er prisen nu ret super! og ventiden var faktisk ikke slem, det gik hurtigt synes jeg selv når det kommer helt fra hongkong. Postdanmark leverede det til min dør!

Og jeg kan ikke hjælpe med at finde køberen igen (har flere spurgt om mht. den makeup jeg bestilte og ure på Ebay.), da lightinthebox er en stor side og den email man får der er ikke et link til varen på siden. Men fat mod, det er bare at søge inde på siden, der er masser af sælgere! God mandag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation