Hjemmetræning

Hjemmelavet pasta!

IMG_7992

Hej derude!

Så fik jeg endelig min første pastamaskine, yes! Så i går skulle den da lige prøves af! pastaen blev super lækker og så serverede jeg den med hjemmelavet tomatsovs og italienske kødboller, mums!

6 personer
Opskrift:
250 g durummel
250 g hvedemel
5-6 æg mærk dig frem mht til det sidste æg
1 spsk olie
1 tsk salt
evt en tsk sød chili for lidt spice!

Fremgangsmåde:
bland de tørre dele sammen på bordet og lav et “hul” i midten hvor der er plads til æg og olie, hæld de 5 af æggene i. Begynd så stille at blande det sammen, lidt af den tørre blanding af gangen. Til sidst skal der æltes en smule, og så i køleskabet med dejen (dækket til) i ½-1 time.Så skal dejen ud, og skær en lille stykke af den, det lille stykke ryster du så lidt mel over før de kører den igennem maskinen første gang, så lidt mel igen, fold dejen og kør den igennem igen, gentag nogle gange så dejen bliver æltet det sidste. Så begynder du at ændre på tallene så der bliver mindre og mindre plads hvor pastaen skal komme igennem, og når du har nået den tykkelse du synes er passene så kører du den bare igennem på den anden side af pasta maskinen hvis din maskine altså også har en side hvor den skære den i strimler, men du kan også sagtens gøre det i hånden! Så skal denne proces gentages en del gange indtil du har en masse pasta! men pas på ikke at ligge det hele oven i hinanden så det klumper sammen! Nu skal de koges MAX et par minutter i noget vand med lidt salt og en ekstra spiseske olie! så har du lækker og frisk pasta! mums 🙂

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmetræning